Houd mijn sessie actief Paswoord vergeten?

Partners

RSS feed

Beci

Als lid van de BHA hebben zowel uzelf als uw personeel recht op BECI-leden tarief voor alle seminaries en vormingen (met kortingen tussen de 15 en de 25% op het geldend tarief). Om de agenda van de vormingen te raadplegen, klikt u op de volgende link:

http://www.beci.be/training
 

Brussels Waste network

Uw afval efficiënt en milieuvriendelijk beheren.

Eén antwoord op uw vragen: wij beantwoorden al uw vragen over afval.

Wetgeving in Brussel: wij houden u op de hoogte over wetten en regels in verband met afvalpreventie en –beheer.

Proefprojecten: wij bieden u financiële en technische steun om uw concreet actieplan te ontwikkelen en uit te voeren.


http://www.brusselswastenetwork.eu/
 

digi-work.com

digi-work.com is an independant digital agency located in Brussels – Belgium.
You need flexible internet and marketing solutions?
We help hotels build their emarketing strategies for better guest experiences.

  • Consulting and online strategy
  • Design, animation and video
  • Web and technical development
  • Search engine marketing
  • Marketing solutions (email marketing, mobile platform ,…)

 

Need to talk about your needs ? Call now +32 2 724 66 61

http://www.digi-work.com
 

Elitis Insurance SA

ELITIS INSURANCE werd in 2009 opgericht, toen de huidige afgevaardigde bestuurder besliste om een verzekeringsproduct te ontwikkelen dat perfect afgestemd was op de specifieke noden van hotels met drie en meer sterren. Daarom zette hij een nauwgezet en efficiënt proces op poten om de noden van de sector te identificeren en een product op maat uit te tekenen.

Al snel bleek dat de hotelsector niet de enige was die problemen had om in het aanbod van grote, traditionele verzekeringsmaatschappijen de geknipte verzekeringsformule te vinden.

Na het succes in de hotelsector besliste Elitis Insurance dan ook om samen met andere doelgroepen specifieke producten uit te werken. Dat gebeurde onder meer voor restaurants (ontwikkeld met de Federatie HoReCa), voor appartementsgebouwen in mede-eigendom (ontwikkeld met erkende professionele beheerders) en voor kantoorgebouwen, bejaardencentra, vakantiehuizen …

Omdat de activiteiten sterk groeiden en er meer producten ontwikkeld moesten worden, deed Elitis Insurance een beroep op diverse erkende experts in verzekeringen en herverzekeringen.

https://www.elitisinsurance.be
 

Kanal - Centre Pompidou

 

KANAL – CENTRE POMPIDOU!

TENTOONSTELLINGEN EN EVENEMENTEN GEDURENDE DERTIEN MAANDEN IN AANLOOP NAAR DE VERBOUWINGSWERKEN

Nog voor de Citroëngarage zal worden omgebouwd tot de grootste culturele instelling van Brussel, met een oppervlakte van 35.000 m2 gewijd aan alle vormen van creatie, biedt KANAL – Centre Pompidou een heel jaar lang een rijk gevuld programma van culturele activiteiten.

Voor de definitieve aanvang van de werken nodigt KANAL - Centre Pompidou het publiek uit om tot juni 2019 dit unieke exemplaar van architecturaal patrimonium te ontdekken. In de lokalen en vroegere ateliers, die nog in hun oorspronkelijke staat te bezichtigen zijn, zullen de bezoekers kennis kunnen maken met een interessante bladzijde uit de geschiedenis van de Citroëngarage. Mede dank zij de medewerking van het Centre Pompidou en diens uitzonderlijk rijke collecties wordt de vroegere Citroëngarage een boeiende tentoonstellingssite waarin niet enkel beeldende kunst, design, architectuur, installaties en creaties van Brusselse kunstenaars aan bod komen, maar ook livevoorstellingen die speciaal voor de gelegenheid met diverse culturele partners van de stad werden gecoproduceerd.

 

http://kanal.brussels/
 

Lightspeed

 

 

 

Bij Lightspeed bieden we software oplossingen die horeca managers kunnen gebruiken om hun zaak te openen, te beheren en te laten groeien. Lightspeed Restaurant is het alles-in-één kassasysteem, van bestellingen tot gedetailleerde datarapporten tot personeelsbeheer.

Het Lightspeed kassasysteem is perfect voor uw hotelrestaurant. Het kan worden geïntegreerd met uw hotel management software (PMS), zodat u efficiënter en sneller kunt werken. Neem bestellingen op via de iPad, link restaurant bestellingen rechtstreeks aan de kamers van uw gasten en analyseer uw gegevens met diepgaande rapporten.

 

Met de juiste technologie kunnen F&B managers hun gasten een betere ervaring bieden en het volledige potentieel van hun bedrijf blijven ontwikkelen.

 

 

 

https://fr.lightspeedhq.be/pos/restaurant/pdv-systeme-de-caisse-restaurant-hotel/
 

Partena

Partena beheert uw human resources met kennis van zaken. Zijn experten in sociaal recht en in payroll services hebben pasklare oplossingen om u te begeleiden bij uw HR-projecten.

http://www.partena.be
 

Een vereniging voor en door professionals uit de hotelsector

Dagelijks stellen wij alles in het werk om de Brusselse hotelsector te versterken en te ontwikkelen.


De BHA vertegenwoordigt meer dan:

  • - 90% van de Brusselse hotels
  • - 15.000 kamers
  • - 12.500 banen
  • - 6 miljoen overnachtingen per jaar
 

Partner worden

De BHA maakt verschillende soorten van partnerschap mogelijk, voor alle actoren van de sector.

Indien u geïnteresseerd bent om partner te worden van de BHA, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Privacybeleid