Restaurant Manager (opening)

🍷 Vacature: Restaurant Manager – Martin’s Klooster (Leuven) 📍 Zin in een nieuw avontuur? Wil jij je stempel drukken op de opening van een gloednieuwe bistro in het hart van Leuven? Hotel Martin’s Klooster zoekt een enthousiaste Restaurant Manager voor de opening van zijn moderne bistro in de zomer van 2025. Martin’s Klooster is een historisch viersterrenhotel aan de oever van de Dijle. Binnenkort breiden we uit met een eigentijdse bistro, waar beleving, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. 🧑‍🍳 Jouw rol Als Restaurant Manager ben jij het gezicht van het restaurant. Je verwelkomt gasten met de glimlach, stelt het menu voor en adviseert hen bij het kiezen van de juiste wijn. Dankzij jouw aanpak keren gasten met plezier terug. 💪 Je motiveert en begeleidt dagelijks je team en staat in voor de personeelsplanning 📦 Je controleert de stock en doet bestellingen 🍷 Samen met de F&B Manager stel je de drankenkaart op, met originele suggesties en bijpassende wijnen 👨‍🍳 Je werkt nauw samen met de chef voor perfecte food & wine pairing 🤝 Je communiceert vlot met de andere afdelingen om een feilloze service te garanderen Wat bieden wij jou aan? 🌟 Je komt terecht in een warme, gerenommeerde hotelgroep waar mensen centraal staan 🥂 Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een uniek project en écht je stempel te drukken 📄 Vast contract van onbepaalde duur 📈 Ruimte voor ontwikkeling binnen de Martin’s Hotels groep Aantrekkelijk salarispakket inclusief: 🔹 Groepsverzekering 🔹 Hospitalisatieverzekering 🔹 Maaltijdcheques en ecocheques 🏨 Personeelstarieven in al onze hotels 🎉 Voordelen via onze partners en het Benefits@Work-platform 📬 Interesse? Stuur je CV naar: Benjamien Caerels – Deputy General Manager 📧 benjamien.caerels@martinshotels.com 📞 016 21 31 63