Houd mijn sessie actief Paswoord vergeten?

Onze openstaande
Vacatures / stages

All Round F&B - 31/05/22

Type:   Job   Type contract:   Onbepaalde duur
Plaats:   Vlaams Brabant   Contract:   Voltijds
Ervaring:   1 tot 2 jaar   Taal:   Frans Nederlands Engels
Vereiste vaardigheden:   Ontbijt - Lunch - Cocktails - Diner: Mis en place: opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst. Bediening van verschillende gerechten en dranken. Zorgt voor een goede sfeer in de zaal. Zorgt voor algemene orde en netheid in zaal en keuken. Ruimt de zaal en keuken op, inclusief afwas. Houdt de stock in de gaten, zorgt dat er van alles voldoende in voorraad is. Seminaries - koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Bediening van koffiepauzes. Zorgt voor algemene orde en netheid in het seminariecentrum. Bar: Mis en place: beheren van de stock, koelkasten aanvullen, voorbereiden van de dienst. Bediening van verschillende warme en koude dranken. Geeft eventueel een gepaste uitleg bij diverse dranken, probeert extra te verkopen. Maakt de afrekeningen op en verifeert de kassa. Zorgt voor een goede sfeer in de bar. Zorgt voor algemene orde en netheid in de bar. Ruimt de bar op, sorteren van leeggoed, afwas, onderhouden van de balie. Houdt de stock in de gaten, zorgt dat er van alles voldoende in voorraad is. Geeft zijn/haar mening over de opstelling van de drankenkaart, bedenken van promoties en acties.
 

Het bedrijf

Bedrijfsgegevens:   Martin's Klooster
Martin's Klooster Onze-Lieve-Vrouwstraat 18 3000 Leuven Tel. 016 21 31 41 Fax 016 22 31 00
Website van het bedrijf:   www.martinshotels.com
Bedrijfsomschrijving:   Martin’s Klooster is idyllisch gelegen op het einde van een charmante kasseistraat midden in het historische centrum van Leuven, op het zogenoemde ‘s Hertogen-Eiland. Op twee minuutjes sta je op de Oude Markt of in de kruidentuin. De geschiedenis van het hotel weerspiegelt mooi het rijke Leuvense verleden. Het klooster werd in 1531 gebouwd om er de vertrekken van Guy Morillon, de secretaris van keizer Karel V, te huisvesten. Het werd vervolgens een augustijnenklooster, in wier hospitium zieken en gewonden verzorgd werden en pelgrims konden uitrusten op hun bedevaart naar Compostella. Pas in het begin van de 21ste eeuw verrees het gebouw uit zijn as. Het vroegere klooster werd in 2003 omgebouwd tot een “boutique hotel” met de toepasselijke naam Klooster Hotel. Het hotel is prachtig gelegen in hartje Leuven, op wandelafstand van de Oude Markt en het station. In 2012 werd het oorspronkelijke gebouw uitgebreid tot de huidige 103 kamers, de drie vergaderruimtes, het conferentiecentrum en de Oranjerie. In Martin’s Klooster vinden reizigers de exclusieve elegantie van een charmehotel.
Aanbod, voorwaarden en voordelen:   Je maakt deel uit van een hotelgroep op mensenmaat, alsook werk je binnen een kwaliteitsvolle en aangename werkomgeving ; Mogelijkheden tot groei binnen het hotel en de groep Martin’s Hotels ; Aantrekkelijk loonpakket inclusief groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, Maaltijdcheques, Ecocheques en Eindejaarspremie.
Verstuur CV (en motivatiebrief):   Bart Vanvaerenbergh Room Division Manager bart.vanvaerenbergh@martinshotels.com

Bart Vanvaerenbergh Room Division Manager
bart.vanvaerenbergh@martinshotels.com

Martin's Klooster Onze-Lieve-Vrouwstraat 18 3000 Leuven

Een vereniging voor en door professionals uit de hotelsector

Dagelijks stellen wij alles in het werk om de Brusselse hotelsector te versterken en te ontwikkelen.


De BHA vertegenwoordigt meer dan:

  • - 90% van de Brusselse hotels
  • - 15.000 kamers
  • - 12.500 banen
  • - 6 miljoen overnachtingen per jaar
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Privacybeleid