Houd mijn sessie actief Paswoord vergeten?

Onze openstaande
Vacatures / stages

Chef de Cuisine - 03/10/22

Voor ons hotel NH Gent Belfort zijn we op zoek naar een gemotiveerde, creatieve en enthousiaste Chef de Cuisine Als Chef de Cuisine geef je leiding aan de medewerkers die belast zijn met het voorbereiden, bereiden en doorgeven van gerechten, maar daarnaast is het ook jouw taak om de werkroosters op te stellen en er voor te zorgen dat er in de keuken efficiënt gewerkt wordt. Je bent creatief en in staat om nieuwe menu’s op te stellen, maar bent ook secuur als het gaat om het maken van de calculaties voor inkoopprijs/verkoopprijs. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging solliciteer dan nu bij NH Gent Belfort!

Type:   Job   Type contract:   Onbepaalde duur
Plaats:   Vlaams Brabant   Contract:   Voltijds
Ervaring:   3 tot 5 jaar   Taal:   Nederlands Engels
Vereiste vaardigheden:   » Professionele bachelor » Horeca » Hoger onderwijs van 1 cyclus (HO1C - voorheen korte type) » Voeding en bio » Horeca
 

Het bedrijf

Bedrijfsgegevens:   NH Gent Belfort
NH Gent Belfort
Website van het bedrijf:   www.nh-hotels.com
Bedrijfsomschrijving:   In NH Gent Belfort zit u als toerist meteen in het hart van de stad. Na slechts 5 minuten lopen bent u al bij bezienswaardigheden als de kathedraal, het Gravensteen en het Belfort. Bovendien hebt u alle bars en restaurants direct om de hoek.
Aanbod, voorwaarden en voordelen:   Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group ondermeer de volgende arbeidsvoorwaarden: - Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd! - NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden - NH Amigos vouchers: uw vrienden en familie kunnen aan een sterk gereduceerd tarief logeren in onze hotels world-wide. - Reiskostenvergoeding: voor reizen tussen woon- en werkplaats - Werknemerskaart: met bonuspunten voor voordelen via de werknemers waarderingsprogramma's
Verstuur CV (en motivatiebrief):   Gelieve alleen uw sollicitatie sturen als u reeds ervaring heeft als Chef en wanneer u Nederlands spreekt.

Thijs Baart - Talent Recruiter - NH Belgium
t.baart@nh-hotels.com

De Kleetlaan 14, 1831 Diegem

Een vereniging voor en door professionals uit de hotelsector

Dagelijks stellen wij alles in het werk om de Brusselse hotelsector te versterken en te ontwikkelen.


De BHA vertegenwoordigt meer dan:

  • - 90% van de Brusselse hotels
  • - 15.000 kamers
  • - 12.500 banen
  • - 6 miljoen overnachtingen per jaar
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Privacybeleid