Garder ma session active Mot de passe oublié?

Parcourez nos offres
d'emploi / de stage

Human Resources Coordinator - 20/10/21

Als HR coordinator ben je verantwoordelijk voor alle HR zaken binnen het hotel. Je staat in voor het wervings- en selectie proces van zowel vaste medewerkers als stagiaires, je stelt de nodige contracten en documenten op, je verwelkomt hen op hun eerste dag. Tevens doe je de administratieve opvolging van de personeelsdossiers. Je bent het aanspreekpunt voor zowel werknemers, en je ondersteunt afdelingshoofden. Je verwerkt maandelijks de lonen. Door je nieuwsgierigheid blijf je steeds op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van personeelswetgeving. Projectmatig ga je ook aan de slag met het updaten van ons arbeidsreglement, huisregels en preventieplan.

Type:   Emploi   Type de contrat:   Premier emploi CDD CDI
Localisation:   Bruxelles   Contrat:   Temps partiel
Expérience:   1 à 2 ans   Langue:   Français Néerlandais Anglais
Compétences requises:   Je beschikt over ervaring in HR en je hebt een up-to-date kennis van de Belgische arbeidswetgeving. Je bent zelfstandig, nauwkeurig, ordelijk, enthousiast en sociaal ingesteld. Je hebt een grote liefde voor de hospitality en houdt ervan dingen te organiseren en plannen. Je spreekt en schrijft perfect Frans en Nederlands, en Engels is geen moeite voor jou. In jouw communicatiestijl ben je doelgericht en diplomatisch.
 

L'entreprise

Coordonnées de l'entreprise:   The Dominican
The Dominican Leopoldstraat 9 1000 Brussels +32 (0)2 203 08 08 www.thedominican.com
Site internet de l'entreprise:   www.thedominican.com
Description de l'entreprise:   The Dominican is een 4* sterren hotel en is het eerste Belgische lid van Design Hotels. Het hotel is gelegen in het historisch centrum van Brussel, juist achter het theater van de Muntschouwburg. The Dominican is een uniek product met 150 kamers, 3 Salons, Gym met Sauna en Hamam, Courtyard, Lounge Bar en Grand Lounge.
Offre de l'entreprise, conditions et avantages:   Wij bieden een part-time contract voor 20 tot 24 uur per week. De indeling van dagen en uren is samen overeen te komen, wij staan open voor alle mogelijkheden. Je ontvangt een competitief salaris, een maaltijd, The Dominican Experience, een jaarlijks Complimentary verblijf @ Carlton Hotel Collection en personeelstarieven @ Design Hotels.
Envoi CV (et lettre de motivation):   Ben jij een enthousiaste duizendpoot die graag met mensen bezig is? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! josine@thedominican.be

Josine Folie
josine@thedominican.be

Leopoldstraat 9 1000 Brussels

Une association créée par et pour les professionnels de l'Hôtellerie

Chaque jour, nous travaillons à renforcer et à développer le secteur hôtelier bruxellois.


La BHA représente plus de:

  • - 90% des hôtels bruxellois
  • - 15.000 chambres
  • - 12.500 emplois
  • - 6 millions de nuitées par an
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Protection de la vie privée

Powered by digi-work.com