Garder ma session active Mot de passe oublié?

Parcourez nos offres
d'emploi / de stage

All Round F&B - 07/10/21

Type:   Emploi   Type de contrat:   CDI
Localisation:   Brabant Flamand   Contrat:   Temps plein
Expérience:   1 à 2 ans   Langue:   Français Néerlandais Anglais
Compétences requises:   Ontbijt - Lunch - Cocktails - Diner: Mis en place: opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst. Bediening van verschillende gerechten en dranken. Zorgt voor een goede sfeer in de zaal. Zorgt voor algemene orde en netheid in zaal en keuken. Ruimt de zaal en keuken op, inclusief afwas. Houdt de stock in de gaten, zorgt dat er van alles voldoende in voorraad is. Seminaries - koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Bediening van koffiepauzes. Zorgt voor algemene orde en netheid in het seminariecentrum. Bar: Mis en place: beheren van de stock, koelkasten aanvullen, voorbereiden van de dienst. Bediening van verschillende warme en koude dranken. Geeft eventueel een gepaste uitleg bij diverse dranken, probeert extra te verkopen. Maakt de afrekeningen op en verifeert de kassa. Zorgt voor een goede sfeer in de bar. Zorgt voor algemene orde en netheid in de bar. Ruimt de bar op, sorteren van leeggoed, afwas, onderhouden van de balie. Houdt de stock in de gaten, zorgt dat er van alles voldoende in voorraad is. Geeft zijn/haar mening over de opstelling van de drankenkaart, bedenken van promoties en acties.
 

L'entreprise

Coordonnées de l'entreprise:   Martin's Klooster
Martin's Klooster Onze-Lieve-Vrouwstraat 18 3000 Leuven Tel. 016 21 31 41 Fax 016 22 31 00
Site internet de l'entreprise:   www.martinshotels.com
Description de l'entreprise:   Martin’s Klooster is idyllisch gelegen op het einde van een charmante kasseistraat midden in het historische centrum van Leuven, op het zogenoemde ‘s Hertogen-Eiland. Op twee minuutjes sta je op de Oude Markt of in de kruidentuin. De geschiedenis van het hotel weerspiegelt mooi het rijke Leuvense verleden. Het klooster werd in 1531 gebouwd om er de vertrekken van Guy Morillon, de secretaris van keizer Karel V, te huisvesten. Het werd vervolgens een augustijnenklooster, in wier hospitium zieken en gewonden verzorgd werden en pelgrims konden uitrusten op hun bedevaart naar Compostella. Pas in het begin van de 21ste eeuw verrees het gebouw uit zijn as. Het vroegere klooster werd in 2003 omgebouwd tot een “boutique hotel” met de toepasselijke naam Klooster Hotel. Het hotel is prachtig gelegen in hartje Leuven, op wandelafstand van de Oude Markt en het station. In 2012 werd het oorspronkelijke gebouw uitgebreid tot de huidige 103 kamers, de drie vergaderruimtes, het conferentiecentrum en de Oranjerie. In Martin’s Klooster vinden reizigers de exclusieve elegantie van een charmehotel.
Offre de l'entreprise, conditions et avantages:   Martin's Klooster biedt u een 4sterrenjob binnen een familiale Martin's sfeer. Wij overtuigen u graag met een voltijds contract met extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden.
Envoi CV (et lettre de motivation):   Maxime Absillis F&B Manager maxime.absillis@martinshotels.com

Maxime Absillis F&B Manager
maxime.absillis@martinshotels.com

Martin's Klooster Onze-Lieve-Vrouwstraat 18 3000 Leuven

Une association créée par et pour les professionnels de l'Hôtellerie

Chaque jour, nous travaillons à renforcer et à développer le secteur hôtelier bruxellois.


La BHA représente plus de:

  • - 90% des hôtels bruxellois
  • - 15.000 chambres
  • - 12.500 emplois
  • - 6 millions de nuitées par an
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Protection de la vie privée