Garder ma session active Mot de passe oublié?

Parcourez nos offres
d'emploi / de stage

Receptionist(e) m/v - 05/10/21

Voor hotel Martin's Red in Tubeke zijn wij op zoek naar een Receptionist(e) m/v. (Zowel afwisselend voor tijdens dag als nachtshifts.) Je werkt met meerdere collega’s in shiftsysteem en onder de verantwoordelijkheid van de Front Office Manager. Je staat in voor het onthaal van de gasten, check-in & check-out, aangeven van informatie, verhuren van kamers via de verschillende kanalen, het administratief verwerken van de reservaties alsook het verwerken van financiële documenten. Je verzorgt ook de communicatie : telefonisch en via email.

Type:   Emploi   Type de contrat:   CDI
Localisation:   Indifferent   Contrat:   Temps plein
Expérience:   1 à 2 ans   Langue:   Français Néerlandais Anglais
Compétences requises:   Ervaring en/of opleiding in horeca een must. Vlotte kennis van Nederlands/ Frans/ Engels. Kennis van hotelsoftware is een pluspunt. Goede sociale vaardigheden. Verantwoordelijk voor de beleving van de gast.
 

L'entreprise

Coordonnées de l'entreprise:   Martin's Red
Martin's Red in Tubeke Martin's Red 484 Rue de Bruxelles 1480 Tubeke België
Site internet de l'entreprise:   www.martinshotels.com
Description de l'entreprise:   Martin’s Red ligt op de site van het Proximus Basecamp (Nationale Technische Voetbalcentrum) in Tubeke, het trainingscentrum van de Rode Duivels maar ook van talrijke andere sportploegen van verschillende niveaus (profvoetbal, beloften, buitenlandse delegaties, …). Maar naast de services op maat van sportlui, legt het hotel ook toeristen en zakenreizigers in de watten. Sinds kort is ook de Belgische Wielerbond verhuisd naar de site.
Offre de l'entreprise, conditions et avantages:   Wij bieden een 5sterrenjob aan binnen een familiale Martin's sfeer. Wij overtuigen u graag met een voltijdse contract met extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden.
Envoi CV (et lettre de motivation):   De heer Ozgur Demir, General Manager. od@martinshotels.com Martin's Red 484 Rue de Bruxelles 1480 Tubeke België

De heer Ozgur Demir, General Manager.
od@martinshotels.com

Martin's Red 484 Rue de Bruxelles 1480 Tubeke België

Une association créée par et pour les professionnels de l'Hôtellerie

Chaque jour, nous travaillons à renforcer et à développer le secteur hôtelier bruxellois.


La BHA représente plus de:

  • - 90% des hôtels bruxellois
  • - 15.000 chambres
  • - 12.500 emplois
  • - 6 millions de nuitées par an
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Protection de la vie privée

Powered by digi-work.com