Garder ma session active Mot de passe oublié?

Parcourez nos offres
d'emploi / de stage

Sous-Chef Martin's Brussels EU - 29/06/18

e werkt als Sous-Chef in de keuken van restaurant Icones in hotel Martin’s Brussels EU. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de Keukenchef. De Sous-Chef assisteert bij het organiseren, delegeren en controleren. Vervangt afwezigen of springt in voor medewerkers tijdens piekperiode. De Sous-Chef assisteert de Keukenchef bij: - Opstellen en uitwerken van menu's, samenstellen van gerechten. - Organiseren en coördineren van de werkzaamheden van het keukenpersoneel en plannen van de activiteiten en bereidingen; superviseren en instructies geven aan commis, afdelingshoofden (chefs de partie) en ander keukenpersoneel; opleiden en begeleiden van de medewerkers. - Calculeren, opmaken, doorgeven en controleren van bestellingen en leveringen; controleren van voorraadbeheer, uitgifte en verbruik/verlies. - Controleren van de keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereidingen, bewaring, schoonmaak. - Vervangen van het keukenpersoneel bij afwezigheid (de Sous - Chef kent alle bereidingen en alle afdelingen in de keuken) of inspringen tijdens piekperiode, assisteren bij alle keukenactiviteiten, meewerken aan bereidingen. - Waarborgen van de kwaliteit en smaak. - Respecteren van de keukenwetten, toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers.

Type:   Emploi   Type de contrat:   CDI
Localisation:   Bruxelles   Contrat:   Temps plein
Expérience:   3 à 5 ans   Langue:   Français Néerlandais Anglais
Compétences requises:   Wij zoeken een persoon die flexibel, punctueel, constructief, leergierig en dynamisch is. Oog voor detail.
 

L'entreprise

Coordonnées de l'entreprise:   Martin's Brussels EU - Restaurant Icones
Martin's Brussels EU Boulevard Charlemagne 80 1000 Bruxelles Tel. 02 230 85 55 Fax 02 230 56 35
Site internet de l'entreprise:   www.martinshotels.com
Description de l'entreprise:   artin’s Brussels EU is een trendy hotel dat ideaal gelegen is midden in de Europese wijk van Brussel en op vijf minuutjes met de metro van het historische stadscentrum. Aangezien het restaurant ICONES van hotel Martin's Brussels EU naast het Berlaymont gebouw van de Europese Commissie ligt, kan het niet anders dan dat hier tal van verschillende culturen en invloeden op het bord verschijnen. De Chef en zijn team verwennen de gasten graag met een Europese keuken dat beïnvloed wordt door een eigen Belgische 'touch'. Laat de gasten verleiden door de aantrekkelijke menukaart met een eenvoudig, maar leuk concept.
Offre de l'entreprise, conditions et avantages:   Martin's Brussels EU biedt u een 4 sterrenjob aan binnen een familiale Martin's Hotels sfeer. Wij overtuigen u graag met een vaste job en extralegale voordelen, alsook doorgroeimogelijkheden. 5 dagen werkweek met service coupé. Flexibele uren, weekends. Vaste job met contract van onbepaalde duur.
Envoi CV (et lettre de motivation):   CV en motivatiebrief

Mr Fabrice Van de Schoor Chef de Cuisine fabrice.vandeschoor@martinshotels.com
fabrice.vandeschoor@martinshotels.com

Martin's Brussels EU Boulevard Charlemagne 80 1000 Bruxelles

Une association créée par et pour les professionnels de l'Hôtellerie

Chaque jour, nous travaillons à renforcer et à développer le secteur hôtelier bruxellois.


La BHA représente plus de:

  • - 90% des hôtels bruxellois
  • - 15.000 chambres
  • - 12.500 emplois
  • - 6 millions de nuitées par an
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Protection de la vie privée

Powered by digi-work.com