Garder ma session active Mot de passe oublié?

Parcourez nos offres
d'emploi / de stage

Chef de Cuisine - 03/10/22

Voor ons hotel NH Gent Belfort zijn we op zoek naar een gemotiveerde, creatieve en enthousiaste Chef de Cuisine Als Chef de Cuisine geef je leiding aan de medewerkers die belast zijn met het voorbereiden, bereiden en doorgeven van gerechten, maar daarnaast is het ook jouw taak om de werkroosters op te stellen en er voor te zorgen dat er in de keuken efficiënt gewerkt wordt. Je bent creatief en in staat om nieuwe menu’s op te stellen, maar bent ook secuur als het gaat om het maken van de calculaties voor inkoopprijs/verkoopprijs. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging solliciteer dan nu bij NH Gent Belfort!

Type:   Emploi   Type de contrat:   CDI
Localisation:   Brabant Flamand   Contrat:   Temps plein
Expérience:   3 à 5 ans   Langue:   Néerlandais Anglais
Compétences requises:   » Professionele bachelor » Horeca » Hoger onderwijs van 1 cyclus (HO1C - voorheen korte type) » Voeding en bio » Horeca
 

L'entreprise

Coordonnées de l'entreprise:   NH Gent Belfort
NH Gent Belfort
Site internet de l'entreprise:   www.nh-hotels.com
Description de l'entreprise:   In NH Gent Belfort zit u als toerist meteen in het hart van de stad. Na slechts 5 minuten lopen bent u al bij bezienswaardigheden als de kathedraal, het Gravensteen en het Belfort. Bovendien hebt u alle bars en restaurants direct om de hoek.
Offre de l'entreprise, conditions et avantages:   Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group ondermeer de volgende arbeidsvoorwaarden: - Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd! - NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden - NH Amigos vouchers: uw vrienden en familie kunnen aan een sterk gereduceerd tarief logeren in onze hotels world-wide. - Reiskostenvergoeding: voor reizen tussen woon- en werkplaats - Werknemerskaart: met bonuspunten voor voordelen via de werknemers waarderingsprogramma's
Envoi CV (et lettre de motivation):   Gelieve alleen uw sollicitatie sturen als u reeds ervaring heeft als Chef en wanneer u Nederlands spreekt.

Thijs Baart - Talent Recruiter - NH Belgium
t.baart@nh-hotels.com

De Kleetlaan 14, 1831 Diegem

Une association créée par et pour les professionnels de l'Hôtellerie

Chaque jour, nous travaillons à renforcer et à développer le secteur hôtelier bruxellois.


La BHA représente plus de:

  • - 90% des hôtels bruxellois
  • - 15.000 chambres
  • - 12.500 emplois
  • - 6 millions de nuitées par an
 

info@brusselshotelsassociation.be | © | Disclaimer | Protection de la vie privée